Monday, April 03, 2006

LOL!

Par mojih stvaritev...

......

,

,

,,

,

,

,

To sm mogu za šolo narest... NE SEJ NE LOL!

5 comments:

neumna opica said...

LOL

Anonymous said...

Pr nas si mogu za šolo narest naslednje...tole je moj prispevk...

3,098 KM

Gnezdo na pogled totalno odbijajočih primerkov, nekakšnih predstavnikov najstniških poznih let vse do tridesetih, me sili na bruhanje. S prezrtim pogledom se oziram po ljudeh, ki jih žene le nekakšen nagon, kako se živalsko preriniti do šanka, wc-ja in se hijensko zvijati po floru. Gravž!!! Kako preživet med tako bolanimi osebki, ki se ne znajo niti brzdat in se kot pošasti postavjo zraven tebe, ogabna rumena slina pa se jim, kot ogabna maščoba cedi iz ust. Za nameček te vprašajo če maš pr seb kšn cigaret, ti pa le zmaješ z glavo in se delaš, kot bi tega basinca sploh ne bilo tm. Po svoje je seveda to dobra terapija, kako se znebiti izmečka poleg tega pa bi se mu najraje zadrl v njegov pofukan zmaličen, z gnojnimi mozolji posut fejs, naj se fucking že pobere in naj ne uničuje tvojega notranjega miru, ki si v tistem bednem, usmiljenosti polnem trenutku želi le enega obraza, enih oči, enega nosu, enih ust in fucking deset prstov na rokah in nogah!
Ko se praznoglavi ljud le pobere izpred tvojega vidnega teritorija, tvoja tarča postane sam hodnik, ki se ti zdi kot srhljiv črn tunel, dolg okoli 3,098 km, na koncu katerega bi stala edina želja, ki se ti fucking 25 ur na dan poraja v tvojih skisanih možganih, ki bi jih od vsega tega neznosnega razmišljanja, najraje ocvrl na ponvi in jih ponudil baki za kosilo.
Zaželiš si, da bi se tvoja roka podalšala za cele 3,098 km, da bi se tega navideznega osebka lahko dotaknil, mu odprl betico in iz nje vzel tisto sranje, ki mu pravimo misli, in ga doma pošteno prebrskal, naštudiral, nato pa mu bi ga s popravki nesel nazaj in rekel le: »Hvala, to je vse, kar sem hotu vedt!«
Od tiste preklete minute, ko bi mu vzel košček misli, bi začeli obstajati dve možnosti. Sprejeti to, kar nudi ali si preluknjati glavo. Zakaj preluknjati glavo? Ker bi ti blo to, kar bi videl preprosto všeč in pravzaprav teh dveh možnosti ne bi bilo in bi obstajala le ena sama- SPREJMI TO, KAR TI NUDIM- posledice pa bi pač bile takšne, kakršna bi bla pač tvoja reakcija ob sprejetju njegovih usranih misli, od tebe oddaljenih 3,098 km in tebi ubistvu popolnoma nedostopnih.
Kakorkoli že, naj se vrnem v gnezdo norcev, ki stegujejo roke proti tvojemu telesu in na najbolj odvraten način hrepenijo po tvojem mesu, torej v njihovem žargnu povedano, po svoji hrani, ki bi jih mastno nasitila, da bi se po tej pojedini še 3 dni spraševali, kakšne pijavke za vraga si jim dal pod zobe.
Skratka, upanje, da se bo ta oseba, ki bi z energijo in adrenalinom napolnila tvoje bogo, utrujeno, zjebano, mrtvo, prazno, ožeto telesce, ti da še ravno toliko moči, da se prerineš mimo s človeško krvjo opitih vampirjev in se na floru dvakrat obrneš naokol, nekajkrat pomigneš s svojo dreka polno ritjo in spet omagaš, ter z očmi po prostoru iščeš obraz, ki bi te rešil pred permanentnim prepadom oziroma propadom.
Popolnoma izčrpan se sprjaznš z dejstvom, da sledi še en cel tedn neprestanega razmišljanja in objestne želje po telesu tega člena, ki bi zapolnil tvojo jebeno potrebo po le-tem. Ko hodiš po ulcah do doma se ti povsod prkazuje le njegov zate jebeno najlepši fejs na tem jebeno grdem svetu in, ko se doma fukneš na postlo je ta jebeno naljepši fejs še vedno tm, v tvoji glavi, v tvojih mislih, njegova slika se non-stop kopira skozi tvoje prazne možgane in se neprestano pretaka po krvnih žilah v tvojem malem, združenja potrebnem in mrtvem telescu. Popolnoma sam si sredi dneva, ki se ubistvu šele začenja, ti pa končuješ neizmerno usranih, bednih, njega polnih misli štiriindvajset ur. In, ko mislš, da bo kej bolš, ko boš zaspal, je le še hujš, ker te čaka še hudo bolna nočna mora.


The inmate

peach itch said...

EEEjjj..mozolov pa res nimamo tok no! A maš kšn čik?

neumna opica said...

da.

mojdrekjecarski said...

pizda sm car


Google
WWW http://jepaniblog.blogspot.com/