Wednesday, September 27, 2006

a to boš prebrou? a si pedr al kaj?

Slišš tvari, k jih ne bi smeu slišat. Vidš stvari k jih ne bi smeu vidt. Dožviš stvari, k bi blo bol, da jih ne bi doživeu, ker če jih ne bi doživeu, bi doživeu kkšne druge, o kerih bi mn razmišlu in ob tem ne bi razmišlu o teh, ki si jih doživeu, ker jih pač ne bi doživeu/vidu/slišu/vstavi poljubno. Najrajš bi se rodiu k en debil, k se s stvarmi sploh ne bi obremenjevou, k pa da se morš sprašvt o tem; a je blo to prou? a je to mogl bit tko? a bi blo lohk drgač? zakaj je blo tko, k je blo? kaj se je s tem zgodil? kaj si naredu? kaj je? zakaj je tko k je?
In? ste se kje najdl? a sm se js kje najdu? Kje sm se najdu? kaj je? kako je ? Kaj je tko k je?
Vse je en kurac. vse je bez smisla, oziroma, poraja se vprašanje, kaj in zakaj je vse (in kaj) je brez smisla? Zakaj pa se poraja to vprašanje? kje pa žvite pizda, vsi smo ene opice. K bi vsaj bli opice, pol noben ne bi jebu teh pizdarij, sam slive bi si v rit tlačl. A ne bi blo to kul? zakaj bi blo to kul. A bi blo to sploh kul? Kaj bi sploh blo kul? Pizda vse zjebejo te pičke, frendi, scene, fotr; vse, kar se provzaprov dogaja, se dogaja tko, k si nisi zamislu takrt, k si si neki zamislu. A ne bi blo bolš, če si pač nč ne bi zamislu in bi pač loviu hijene pa srne, pa sploh ne bi vedu, kdo je jezus, ker tut nč druzga ne bi vedu. Vedu bi sam to, da si lačn, oziroma sit, da te je strah oziroma je nekoga druzga strah tebe, Da ti sede tm, k žviš al maš pa 500 naravnih sovražnikov in si najnižji na čejn fud (emm... fud čejn) in da te bo itak en pojedu slej k prej. Mogoče bi blo najbol, če bi biu jabuk, ki bi pač rastu na drevesu in v najbolšem primeru, bi postou hrana za neki večjiga, v najslabšem bi pa padu dol in zgnil v svoji lastni nepomembnosti. Ampak bi vsaj meu cajt za razmišlat. Razmišlu bi o adamu in evi in o tem kako sta pojedla un ananas, zarad kerga ju je bog brcnu v rit in pol sta bla prisiljena zvedt, kaj je to jabuk. Ker pač nista žvela več v raju in sta se mogla naučit vse te pizdarije, k jih mi zdej vemo. In zakaj jih vemo? Zato, k bog ni hotu, da unadva basinca veta, kaj je to ananas. In ker sta vedla, kaj je to ananas, ti zdj veš, kaj je to sliva. A vam sedejo slive? men ne sedejo tok, bl mi sedejo fige, ampak to sam zarad tega, k majo dost močne veje, da se lohk iz nje obesš. K iz nekje se morš; če se ne boš, boš postou del nečesa; sistema, takega ali drugačnega. Bla je debata, sj smo kul, sam nč nimamo od lajfa. Zdej bomo pa še bl kul, pa še zmeri nč naumo mel od lajfa, sam ful bomo mogl delat. Zakaj? Zato da bomo mel zaston sadje, k bomo velki? A nismo že zdj dost velki? Tut če maš kurac 14 še zmer lohk fukaš, pa pač nimaš zaston sadja, sam kaj te boli kurac. K da o tem razmišlaš k maš tiča v pizdi. Al pa v riti, sejusen. Dejstvo je, da mam js kle dve hruški na mizi že dva dni, pa še zmeri ne vem, če jih bom sploh pojedu. Tko da kurc gleda, upam, da jih bom fuknu stran vsaj tok hitr, da ne bosta pustili plesni na mizi, k pol bom mogu še pucat vso uno svinjarijo. Fuck that shit, thats fucking gay.

12 comments:

houseofcards said...

we all have our ups and downs. pr enih mal dl traja, pri drugih pa manj. ti sam glej da kjer koli si, se probas osredotoct in bit bolj pozorn na pozitivno stran, na stvari k te vsaj mal veselijo, ker bodo prekrile negativne in se bos takoj bols pocutu. in slej kot prej bos zarel od veselja in samozavesti. ker tvoje pocutje ni odvisno od okoloscin tok kukr je odvisno od tvoje sposobnosti manipuliranja svojih emocij. in ce mene vprasas si na istem z eno opico. ona ma manjso kapaciteto v glavi sam ma tut manj za sprasevat, v naravnem okolju. ti pa lih kontra. in ce mene vprasas se zlo mots ce reces da manj sposobni nemorajo bit depresivni.
recimo za zacetek namest hrusk, rec mami da kup mandarine al neki. ce ti pa ne rata pa dig deeper. to je edina resitev kr smilsa itak ni. odgovor na 'zakaj?' je 'zato!'. na 'a je to prov?' je pa 'it depends!'. enjoy

peach itch said...

zakaj nikjer ne omenjas pomaranc??!!?!11 diskriminacija!!11 gusi je copy pejstu smiljan morjia al neki. kup si mario kart, ker ko igras mario kart ne razmislas o tem kok je use u kurcu ker ne razmislas o nicemer sploh razn o tem kako bos princesko skrsil z zelvo pa o tem kok ti sede igrat mario kart. in pol si srecen. pa se notr so banane. totalne banane ej.
aja pa jz sm tut ze ugotovu, da usaka scena k si jo zamisls se ne zgodi, namesto nje so zgodi ena druga scena k je itak ful bol bedna al pa se ne zgodi nic sploh. ce si pa nc ne zamisls pol se ti ucasih zgodi ksna dobra scena in si prijetno presenecen. tko da najbol da zacnemo razmislat o samih bednih scenah ker pol se nm ne bojo zgodile, ampak bomo dozivlal same gut scene. makes sense? men se zdi da ja. sam kako bo pa pol to zgledal k bos hodu okol pa bos meu glavo polno enih bolnc. pejt raj po mario kart.

neumna opica said...

ahahah, kok nžgan sm to pisu, pa doma ni blo nč druzga zažret k sadje:D

Anonymous said...

torej maš tiča dolzga 14?

neumna opica said...

kdo bi vedu..
pa jebite se s temi anonymus, a ste pedri al kva?

mushu said...

Opažam, da ste zataval v neke depresivne vode. Zakaj? Kaj bo zdj mene zabavalo =) hehe. No, hotla sm sam oment, da ponavadi deluje že nekje prej omenjena zadeva. Moraš si zamislt najbol shitty situacijo možno, ker pol te nič ne razočara. Ko greš nekam, si zamisl kaj vse gre lahko narobe in kdo use te lahko zajebe.. itd. in potem ko se to zgodi nisi razočaran. oz, če se omenjeno ne zgodi, si pozitivno presenečen in ponovno navdušen nad svetom (ki te kasneje spet razočara, sam to zdj ni vazno).
tistih sadnih metafor pa nism čist dojela. Kaj je hruška več kot jablolko in podobno... jz sam vem, da se jih ne more sestevat oz mnozit. ker ne grejo skupi. tko je tršica v osnovni rekla in to mi je ostalo v podzavesti...

Unknown said...

maš res

mushu said...

vem. =)

mushu said...

aja, žgur... si reku da morm dat link.. : www.mushusays.blogspot.com
sam moj je bl "pičkast" =)

neumna opica said...

smo že pogruntal link;)
no, vsaj js sm, sj ni nek problem.
glede vsega, morš bit tok nažgan da komi do ekrana vidš (kako mi uspe tko kej napisat mi ne bo nikoli jasno), da štekaš takele bolnce.

đejn, who u?

peach itch said...

same cipe na blogspotu

Unknown said...

em ja ej ta maš res je biu uresnic piscu tega posta namenjen.
aja upras 777 gdo sm jst če se bo spomnu


Google
WWW http://jepaniblog.blogspot.com/