Friday, December 15, 2006

i'm fucking hot

Postu sm dizajnčič na tredls, usak k da petko dobi zaston majco. Pa ne mi prosm napisat komentarja:i dont like the f bomb. Karkol naj bi to že blo. Pofukan gej arty folk k se neki finga dela.

My Threadless.com Submission

Pa odklukite i'd buy it, čeprou jih boste zaston dobil. Majkemi

6 comments:

neumna opica said...

pa kva je s tem folkom
toj tko k kozmo forum, k ena prasica neki reče. pol pa 17 strani vse isto prbijajo.
tipično

mojdrekjecarski said...

No ja očitno je biu preveč bedn za tredls, bo pa nasledn zmagu.. no ja mogoče ne lih nasledn, k sm ga naredu u 5min in že čaka na odobritev, ampak ta ki pride po tem.

iris said...

No no ne spet žalt foruma, sam men je pa čist huda fora s tem napisom-svaka čast, folk je mal omejen in pol res dejansko kar en reče vsi rečejo-primitivno!

peach itch said...

hhh..sei sm ti reku da zna bit problem zarad f-bomba. sam nism mislu da folku tkole to tok mori. "wow....i think etremely annoying vain people would wear this...":)
id wear it. crna mi je naibol.

mojdrekjecarski said...

Sej zdej sm naredu manjšo raziskavo, kva folku na trdels najbl sede, in keri dizajni dobivajo najboljše ocene, tko da nasledn dizanjčič bo za njih. Jebat ga, bomo pa sam mi te majce nosil, k se ne sekiramo zarad ene jebene kletvice.

skejter14 said...

ja stari, kva je folku s temi idontlikethefbombs. misl da fak. sej usi na jebenem svetu preklinjajo, govorijo fuck in podobno. al smo pa sam mi primitivni? sej nevvem


Google
WWW http://jepaniblog.blogspot.com/