Friday, September 22, 2006

d blog tivi revolušn

V odgovor na prejšnji post, glede na zastavljen point se bom kr manifestiru. I will not perish whitout being sodomised... emm.... noticed.

Vito, Ti ne ne boš scarlett johanson ampak joan cusack bitch, pa rabmo novo članico k bo kate beckinsale, da jo bom js skresu:P

(ben stiller.. youre low man. dobr da nis reku colin firth)

Drgač pa blog tv ja.. za vsak muvi svoj blog, pol pa uporabt use bolnce k jih bo folk tja gor pisu; drgač pa hočm še marvel custom action figures pa on-line bordel, kjer bo bejba razdeljena na 12 horizontalno deljenih izsekov in ko jo bom sestavu, bo pozvonila na vratih čez 15 min in mi pustila lih tok cajta, da si tiča umijem (tuširat sm se itak nehu, to je za pedre).

Yep, to bo res revolucija, nč se skrivat folk, sam napište sm gor svoje najgloblje pizdarije, nekoč bomo mel svoj filem po temule blogu, ker to je edina logična poteza hollywooda, mar ne? Tuki se gre za svobodo ljudstva. Pol bomo zvezde in tom cruise bo lahk vesel, če mu bomo dovolil, da nam gre hrano iskt v meka, pa mu ne bomo odsekal glave k bo pozabu prnest kečap (o tem bom še razmislu sicr).

Pa ne preveč politizirat, filozofirat, komunizirat (emm..), k tega se folku ne da gledat. Predstavlite si debato o Freudu v baru pizda, zakaj pa mislte da so tm usi kmeti. Zato k so tut usi ostali kmeti, tko da če hočmo film se je treba potrudt. Jebeš šolo. Rajš mam 100 miljard dolarjou. Reallity tv je itak mem, sam to pa zato k je koncept mem. kdo bo gledu bebce, k nosjo kozarce al pa furajo kosilnce, povrh usega pa še fukat nočjo. Drugs, guns, fuckin` in the streets. And all that on TV. The jepaniblog stories: nasty, too real and with lots and lots of boobies and whiskey. Thats what i`m talking about.
Stavm, da bi folk več gledu državni zbor, če bi bla namest cukljatija dita von tease, pa pol bebcou bi za druge pornozvezde zamenju in pol bi se sam fukal pa drogiral, namest da prbijajo bedarije. gledanost bi narasla v pizdomatr. Komu se da poslušat o debilnih predlogih debilnih zakonov and shit, lahk bi usaj govoril: js sm pa 500 miljonou ukradu. pfft sam tok, tok jih js v enmu tednu.. Pol bi uletela pa alma in bi rekla d šou mast gou in bi pokazala joške. če bi tako sceno ponesreč ujeu, bi zihr nasledn dan spet gledu. Korejci so kul, k se v parlamentu usaj tepejo, če smo že prkrajšani za odkrito kurbarijo. Tko da to je to.
BLOG THIS, BITCH!

No comments:


Google
WWW http://jepaniblog.blogspot.com/