Sunday, January 07, 2007

RKC for t3h win

:O
Blagor ubogim v duhu,
kajti njihovo je nebeško kraljestvo.
Blagor žalostnim,
kajti potolaženi bodo.
Blagor krotkim,
kajti deželo bodo podedovali.
Blagor lačnim in žejnim pravičnosti,
kajti nasičeni bodo.
Blagor usmiljenim,
kajti usmiljenje bodo dosegli.
Blagor čistim v srcu,
kajti Boga bodo gledali.
Blagor tistim, ki delajo za mir,
kajti imenovani bodo Božji sinovi.
Blagor tistim, ki so zaradi pravičnosti preganjani,
kajti njihovo je nebeško kraljestvo.
Blagor vam, kadar vas bodo zaradi mene zasramovali, preganjali in vse húdo o vas lažnivo govorili.
Veselite in radujte se, kajti vaše plačilo v nebesih je veliko. Tako so namreč preganjali že preroke, ki so bili pred vami.

pa kvaj stem folkom, a so usi znorel al kva. če ni to višek egoizma. a to je kao jezus govoru? pol je že on folk narobe učiu, sam to so si itak use zmisll. itak, bodte najbl bedni, zato da vam bo na koncu kul bl k unim, k jim je zdej kul, zato k ste vi bedni. vam bo use poplačan, unim bo pa bedno WTF. a nisi isti k usi, če use nardiš sam zato, da boš pol lahk scau na njih pa se smeju, k boš itak use in več nazaj dubu, uni bojo pa vlekl tiče. pa koji kurac je prerok, če tut on na koncu dneva dela sam za keš. klošarji, nehte fehtat pizda vam matrna.

5 comments:

skejter14 said...

valda, jezus in njegovo intrepetrianje je itak en navad bulšit k ga fura rkc na podlagi dveh pojmov - ''pravičnosti'' in ''dobrote''. tko, da s tem se je sploh brezveze obremenjevt.
ni mi pa jasn val kaj teb dela po glavi, da bereš rkc forum ob pol 4h zjutri. divji si ni kej

neumna opica said...

ah, ne jemlji preresno, mogu sm en hejt spič napisat, k sm biu lih take volje. itak, da cerku pa vera ni isto, cerku predstavlja čredo, neko osebno verovanje v boga, neodvisno od cerkve, oziroma kak drugačen duhovni aspekt življenja razmišljujočega človeka je pa čist druga scena. jezus je biu že care, ampak takile in podobni nauki, kot sm jih v temle postu citiru se pa men zdijo ena navadna hinavščina, oziroma izgovor in izhod za ljudi, ki so v duhu bogati pou jebene lire. ker kar je več, bo že iskalo svoje izhode in se ne bo zatekalo v filozofijo v stilu bodi beden, kajti kasneje boš najbolši.

mislm tkole mamo pač, če maš tumor na jetrih, maš pač tumor na jetrih, taf lak. zakaj bi to zdej mogl poment da boš pa v božjem fakin kraljestvu meu pa najbl zdrava jetra od vseh, pa boš lahk prbiju folku ahahah ti maš pa tumor na jetrih. če si v pizdi, si pač v pizdi, s tem se morš sprjaznt in edin kar lahk nardiš, je, da neki dobrga iz tega povlečeš za sebe in za druge. recimo, kaj pa če mam js neko sceno v glavi, k je nikol ne bo noben šteku in je nikol ne bom mogu spravt vn v svet, a pol se nej pa zavijem v lastno bedo biti nerazumljen in si govorim sej ni panike, sej mi bo pol bol, k bojo mene usi štekal, sam js ne bom nobenga šteku ampak sjuseen, važn da se bom js lahk izražu, folku bo pa bed, k jih noben ne bo šteku. ne, ni to prou, učiš se pač iz tega kar maš in bl k ti je bedno, več se boš nauču, to je dejstvo, ker boš pol ugotovu, da pa le ni use tko k se zdi. to je edin kar je res na temu, ne pa pofukano nebeško kraljestvo.

skejter14 said...

Jazsemkisem, valda, da ne boš naletela na žaljive očitke, zakaj že? Mislm če bi ti zdle napisu sam nazaj kr neki oz. te začel žalt, pol bi sam pokazu, da sm primitiven.
Ej aveš, da mi je čist usen če sm koga užalu s tem k sm napisu bulšit, ne zato, ker bi bil nek anti-krist (mam en pol družine k je tko fanatično veren in morm zmeri zmolt sto molitev preden pojem kos kruha), ampak ker mene tut marskej užal nasplošno pr rkc, njenih interaktih po svetu, družbi, ipd., pa se zarad tega ne sekiram tko minimalno.
Res pa je, da bi lahko mel zdle ful debato o tem, kako sta cerkev(ja, pišem z malo začetnico) in vera čist dva druga pojma, kako pokvarjena je intrepretacija svetaga pisma s strani rkc z namenom vzpostave manipulativne sfere nad družbo oz. verniki, in še o miljon zadevah, sam takim debatam ni nikol konca. Grem raj na pivo, je ful mnj naporno.

Lep dan

neumna opica said...

a ni tko, da ne piješ:D

skejter14 said...

sej je blo napisano hipotetično;) aveš če bi slučjno pršlo do začetka debate bi šou raj na pir. drgač pa do konca izpitov abstiniram:) ti dej tut


Google
WWW http://jepaniblog.blogspot.com/