Saturday, August 30, 2008

VEDEŽ: Sick Fuck

Internet je vesolje brez meja, svet neomejenih vsebin in 1,463,632,361 dnevnih obiskovalcev. Ljudje po spletu iščejo, gledajo in počnejo marsikaj. Medtem, ko lahko vaša mati surfa za novimi kulinaričnimi recepti (bodimo znotraj seksističnega diskurza, ker je kulj), vaš oče ogleduje specifikacije avtomobila, ki ga ne bo nikoli imel, se sine ukvarja s popolnoma tretjimi stvarmi. Stvarmi, ki ostanejo samo med sinetom in history-em na Firefoxu, Operi ali Explorerju ter niso primerne za širšo, dokaj konzervativno družbo. Veliko posameznikom, ne da bi priznalo seveda, vsake toliko pogleda kakšen pornič, ki je predstavlja odklon od standarda. Zadeva je lepo (in predvsem realno) prikazana v 173 epizodi South Parka - Over Logging. Dokler sem in tja pogledate za videi v katerih si japonke kozlajo v gobec ali videi v katerih ženska pritiska štikl na moško splovilo, vam je odpuščeno. Kar ostane med ljudmi je v redu, vendar pa se nikakor v iskanju svoje spolne potešitvije, ne ozirajte za živalmi.

Zoofilija ni kul. Res ne. Ne verjamete? Stopite do družbe prijateljev in jim povejte, da ste pofukali sosedovega psa. Reakcija bo verjetno zanimiva, čez teden ali dva pa vas bojo posneli, pripisali nekaj v smislu ''Very sick fuck'' in uploadali na enega izmed množičnih medijev ala YouTube. Nato se vam bo smejal cel svet. Razen morda sosedov pes. Ta folk fuka konje. Sick.



Domišlija ljudi ne pozna meja, a kljub temu se večina odklonskih miselnih avantur navezuje na seksualno sfero. ''Najverjetneje se jim se zataknilo v falični fazi'', bi rekel Freud. So stvari kot je Hentai, Futanari, Guro in Kancho, ki z animacijo skušajo podoživeti nedosegljive seksualne užitke bodisi zaradi svojega videza bodisi zaradi svoje osebnosti bodisi zaradi česa tretjega in so stvari, ki sploh niso kul. Hentai na primer, kot primer vodilne zvrsti animiranih seksualnih prizorov, je v svojem domačen prostoru, na Japonskem seveda, popolnoma sprejemljiv. Delno tudi na Zahodu, z izjemo nekaterih podzvrsti, ki so resnično fucked up - Shotacon (fuk med fantki med 6-15 starosti) in Lolicon (animacija posiljevanja desetletnih punčk). Ja, japonci so čist u pizdi narod. Čist.
Shotacon

in Lolicon...

Obstajajo tudi revije, ki ciljajo na publiko, ki ima rada mehke stvar. Saj veste, plišaste igračke'n'shit. V osnovni šoli sem imel sošolca, ki si je v svojega plišastega medvedka zvrtu luknjo in ga pol rinu, da pa to ne bi bilo zadosti, je medvedka pol prevzel njegov brat. Legacy pa to. Aja, revija - imenuje se Softpawn Magazine. Scary shit.

No ja, pustimo razne -filije za drugič in raje zaključimo dokler še lahko. Na svetu je res veliko ljudi, saj poznate tisti rek - tisoče ljudi, tisoče čudi. Folk ustvarja, drka, gleda, bilokaj na raznorazne kreacije, ki so glede na ustaljene družbene norme popolnoma nesprejemljive in odklonske do te mere, da te lahko družba preprosto izloči in te označi za - Sick Fuck-a. In verjetno imajo prav.
Za konec še nekaj fucked up zadev, ki so res fucked up.

----------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------

----------------------------------------------------

4 comments:

Anonymous said...

kok kul vedež, mal bolan, ampak kul:)

Anonymous said...

đizs..
svaka čast

mojdrekjecarski said...

a dej lih si zdisu use moje fetiše. sam pozabu si na shitting dick nipples k je najbl ridikjuls
http://www.encyclopediadramatica.com/Shitting_Dick_Nipples

Anonymous said...

bravo, ti si res kralj!


Google
WWW http://jepaniblog.blogspot.com/