Thursday, August 28, 2008

no more shuggy, morm srt






















Pizda, kaj je s to biblijo pa sploh s temi kristjani (js sm sicr tut baje krščen, sam ne jebem, k to je za pedre). Bolj k berem te, z vero posrane tekste, več paradoksov najdem not. Že kako so sploh pršli do tega, da je to postala vssplošna doktrina mi ni jasn, tega da še dons nekdo lahko te pizdarije jemle resno, pa ne bom razumu pomoje niti če bom meu near death experience. Edin če bom sreču Jezusa. Bom reku kva je zdej? In kva ti kej o temu mislš? Za pedre ne? Ja itak, sj sm vedu da boš to reku. Grem zdej še mal nazaj pa bom folku razložu, da so usi neumni.
Že to z devico Marijo je kr ena bolnca, predvsem so pa buče. Če se je dala z bogom dol, pol ni bla devica, če je pa dejansko bla, pol je biu pa Jezus vesolc. Se pravi, vesolci so ugrabl Marijo, insertal vanjo mini Jezusa z neko supradvenst metodo, namenjen je biu pa zato, da bo folku nabiju neke bolanije in da bo njegou nauk (beri: epic buče, model je biu igrauc) obstau 2009 let, pol bojo pa vesolci uletel in nas use analno zlorabl. Glede na to, da to najbrš ni res, pa si mislm, da je biu Jezus v resnici sin enga kuharja, k se je prselu iz mehike.
No, nej en razloži to: Prva dva človeka je bog naredu zato, da bosta mela potomce. Ti potomci bi usi (tak je biu plan), tko k baje Jezus, na svet prlezl brez greha, ker če bi onadva porivala brez spoznanja, to ne bi biu greh, ker se kao ne bi zavedala, da je to greh in ju ne bi blo sram in bi zato to opravilo ostalo čisto (kar so itak spet buče, ker je seks, če sta oba/vsi udeleženca/udeleženci čista/čisti, bol čisto opravilo, kukr če piješ per v lokalu iz krigle. iz kere je prej piu en dirty hobo, za tem jo je pa kelnarca sam splaknla z vodo, prasica lena).
Zdej mi nista jasni dve stvari: Baje da, tko k prau en basinc k se je rodiu leta 300neki, je dobro in edini smisu zakona to, da se se iz njega izrodi neka pizdarija, k se dere, kurac je pa to, da mora nastajanju tamauga nujno prisostvovat neko telesno poželenje, ki je prisotno zato, ker sta Adam in Eva jedla neko svinjarijo. Prisotno pa, če hočta mož in žena seksat, mora bit, ker se sicer modelu pač ne dvigne. Okej, sprejmemo, so rekl, itak sta kriva Adam pa Eva, k sta zajebala v osnovi. Kukrkol, moj point je, da bi se tut Adamu mogu dvignt, če bi hotla met potomce, ne glede na to, a bi pojedu un jabuk al ne. In tut če ne bi zavestno hotu pofukat Eve sam zato, k bi hotu fukat, se mu še zmeri ne bi kr dvignu. A zdej če cucki porivajo to ni greh? Je res, da se žvau ne zaveda, zakaj hoče fukat, sam ne bo mi pa noben reku, da ne čuti telesne potrebe po tem. K zagleda psico, ki je godna za mladiče, namreč se goni, mu je useen tut če ga bo avto odbiu, zlaufu bo čez cesto in na vsak način hotu tiča vanjo zatlačt in takrt se mu bo tut dvignu. Tut brez refleksije tič ne deluje tko k roka, k jo premikaš kukr ti pač sede. Skratka, tut z Adamom in Evo bi bla scena podobna. Eva bi začutla da je v paritvenem obdobju, dala bi noge narazen in Adam bi jo živalsko pofuku. Sam ne bi se zavedu pa ne bi si zavestno želeu tega. Al kaj?
No, če je to tko, potem ni greh to, da se fuka (če sta človečnjaka poročena) in če se fuka sam zato, da se ma škorce in je to pač nujno zlo in tut poželenje se oprosti ker se greh itak zvede na unadva basinca (vemo kera, ironija je, da sta zgleda od vseh vernikou edino onadva dejansko uživala in porivala k zajca, ker ju je boliu kurac. Paz da se je kdo od niju sekeru, da nista več v raju), pa še naprej se prenaša na tamauga, ker je prisotn (greh, namreč) pri spočetju, kukr sm zdej dojeu. Greh je to, da folk hoče fukat tut če noče met doma razgrajačev k hočjo lego kocke. Se pravi grešim že samo, če si js živalsko, primitivno, ampak zavestno želim žensko, oziroma vice versa. Poželenje samo je greh, ker tut če se vzdržim, želja še zmeri je, sej nism fakin android. To je pa spet paradoks, glede na to, da je Jezus kao prkobacou sm brez greha.
Namreč, Baje je Jožef oče Jezusa v duhu, Marija pa mati v duhu in v mesu (al neki tazga, ja, sliš se jedilno). Jožef je z Marijo živeu v isti mejhni koči. In Marija je bla zihr huda. Vsaj Jožefu. Torej, če predpostavmo, da je Marija "brezmadežno skotila" in da je niti Jožef, niti nek drug hlevar ni nikol pofuku, in da je bla jumfr, sta možni samo dve stvari. Al je biu Jožef pedr, al je pa v vsakmu trenutku samo fantaziru kako bi Marijo pofuku v vseh položajih, pa v rit pa med joške pa podrku bi jo po faci, pa obrisu bi si ga v osla (glede na to, da je ni smeu, je zihr skos porniče gledu in je meu domišlija). Ergo, nikakor ni šlo brez greha, ker, kukr smo pogruntal, je greh samo to da se hoče, ne da se nardi, to da je nekdo pedr, je pa itak blasphemy, sploh če je bog tvoj bodoči sin, k ga sploh nisi sam naredu, ker si pedr. Aseksualnih ljudi se pa bog, glede na to, da je smisu potomstvo, najbrš ne bi niti spravu ustvarjat, in če bi se že jih, bi že Adama pa Evo naredu aseksualca, ki bi se vrjetno razmnoževala s čebelami al neki, tko da vrjetnost tega, da je biu Jožef aseksualc, je nič.
Možnost bi sicer bla, da je bla Marija najbol možno grda na svetu, sam pol bi biu tut Jezus retarderan midget, ker bi meu v kurcu gene. Pa tut v tem primeru bi pač Jožef fantaziru o sosedi (kar je najbrš že itak), se pravi kukrkol obrneš model ni biu brez greha.
Dejstvo je pač, da to, da z bejbo nisi, in da si je ne želiš, nikakor ni ista stvar in temu primerno je vse to bullshit. Ne razumem še tega, kako je lahko kača vedla kaj nardi un jabuk, če žvalem kao ni dostopno spoznanje, sam s tem se ne bom zdej ukvarju, ker morm nazaj brt brezzvezne tekste.

Jezus je biu pedr, pa z britvico od frenda se je briu po riti.

4 comments:

skejter14 said...

če boš reku kšnmu kristjanu kaj si mislš o Bibliji in teh zadevah, ti bojo rekl, da si komunist in te bojo dal na ignor.

Drgač pa usen, karkol je že res pa ni, Jezus je Jezus, js se ne bi upu zajebavat iz njega. Kva pa če je use res:)

Anonymous said...

ja takle mamo. treba se je delat norca. iz usega, pa v prvi vrsti iz sebe. in če je jezus tak care, se tut on dela norca in nau zameru če se še kdo drug dela norca. itak pa mislm, da je naci, tko k usi drugi, in čej to res, ko ga jebe. če se že iz usega ostalga zajebavaš, se morš nujno tut iz jezusa, če ne nisi tru. sicr pa kdo prau da se zajebavam.

peach itch said...

tok sm se smejal k sm tole bral da sm zbudu bejbo..pa je zacela tezit zakaj se ne ucim..emm, ja no, hud rant ni kej

Dominika said...

Ej, to si pa tko dobr zdj zgruntal:) ja no, v vsaki šali je mal resnice, al kako že gre .. al je v vsaki resnici mal šale? ... kokrkol: še takih! :)


Google
WWW http://jepaniblog.blogspot.com/